EN UNIK PRODUKSJONSMETODE

Seastorm-Båtene er produsert med materiealet polyetylen som er et svart robust materieale og nærmest uknuselig.
Ved hjelp av en banebrytende rotasjonsstøpeprosess blir båtene produsert i et stykke. Hver Seastorm-båt blir formet i ett stykke, noe som gjør den utrolig holdbar og i stand til å tåle støt, påvirkninger, store temperaturvariasjoner og sterk sollys. Ikke bare er de laget for å vare, men de krever også lite vedlikehold, noe som sikrer mange års pålitelig bruk.
Dette, kombinert med vår tekniske ekspertise, sikrer at hver Seastorm-båt har den høyeste byggekvaliteten.
Velg Seastorm-båter for innovativ produksjon, enestående holdbarhet og et engasjement for bærekraft. Våre båter er 100% resirkulerbare.

UTVIKLET I NORGE – BYGGET FOR Å VARE

SeaStorms rotasjonsstøpte HDPE-plastbåter er resultatet av ambisiøs produktutvikling av SeaStorms ingeniørteam og det verdenskjente Mannerfeldt Design-teamet. SeaStorm er en av de tøffeste båtene på markedet, både for fritids- og profesjonell bruk. Seastorm-båtene er 100% resirkulerbare.

SOLGT I HELE EUROPA

Seastorm-båtene er raskt i ferd med å bli populære i mange land. Våre båter vinner raskt popularitet i mange land, inkludert Tyskland, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Island, Nederland, Frankrike, Spania og Sveits.

Seastorm-serien består for øyeblikket av tre modeller, hver perfekt egnet for båtliv i ferskvann og kystnære saltvannsområder. Våre båter er designet for å levere enestående ytelse, holdbarhet og pålitelighet, noe som gjør dem til det ideele valget for båtfolk som krever en båt som tåler det meste og som krever minimalt med vedlikehold.